Over kinderdagverblijf Fesa

Kinderdagverblijf Fesa

In 2009 hebben wij de deuren van ons kinderdagverblijf Fesa geopend.
Hierbij was onze visie en doelstelling om niet zomaar kinderopvang aan te bieden, maar opvang zoals wij dit ook aan onze eigen kinderen zouden bieden. Kleinschalig, gemoedelijk, liefdevol, persoonlijk en van hoge kwaliteit. En dat allemaal in allemaal in een huiselijke sfeer. In een omgeving waarin kinderen zich prettig en veilig voelen en waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Waar ouders hun kind(eren) met een gerust gevoel brengen en waar kinderen met blije gezichtjes komen en met blije gezichtjes weer naar huis gaan.

In afgelopen 10 jaar hebben wij een geweldig team van gediplomeerde leidsters kunnen samenstellen, aan wie de zorg van vele kinderen is toevertrouwd. De fijne sfeer binnen ons kinderdagverblijf, de collegialiteit en de sterke onderlinge band van ons top team, maakt dat de zorg en liefdevolle opvang van kind(eren) ook de komende decennia in hele goede handen zal zijn.

Wat heeft kdv Fesa u en uw kind te bieden?

Kinderopvang moet voor uw kind en voor uzelf een plezierige ervaring zijn. De stap om de zorg van uw kind aan een ander toe te vertrouwen is immers al groot genoeg. Ieder kind is uniek en wil zich in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. In ons kinderdagverblijf komt uw kind niets tekort op het gebied van aandacht, koestering, voeding, lichamelijke verzorging, rust en regelmaat. De kinderen krijgen dagelijks ontbijt, lunch en warm eten. In ons aanbod van voeding wordt gelet op een goede balans tussen vitamines, vetten en mineralen. Tussen de maaltijden door verzorgen wij de kinderen met zuivel en fruit.

Alle maaltijden, het fruit en andere tussendoortjes zijn bij onze prijzen inbegrepen.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u misschien nog vragen heeft. Daarom bent u altijd van harte welkom om eerst eens een keertje persoonlijk op ons kinderdagverblijf te komen kijken. Op afspraak kunnen wij u een vrijblijvende rondleiding in ons kinderdagverblijf geven. Het is de ideale manier om kennis met onze leidsters te maken en een indruk van ons kinderdagverblijf te krijgen. Daarbij biedt uw bezoek u ook de gelegenheid om uw vragen te stellen en is het mogelijk om (indien u dit wenst) een afspraak voor een wendagje voor uw kind te maken.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding?
U kunt ons bellen 020 - 7371429 (liefst tussen 09:00 en 17:00 uur), of zelf een afspraak maken op onze rondleiding bij Fesa pagina.


Voorschool (Voor- en Vroegschoolse educatie / VVE)

Kdv Fesa verzorgt ook Vroeg en voorschoolse educatie (VVE)
Voor- en vroegschoolse educatie is gericht op het voorkomen en bestrijden van ontwikkelings- en onderwijsachterstanden van jonge kinderen van twee tot vier jaar. Kinderen die deelnemen aan zo’n programma, kunnen zo een betere start maken op de basisschool.
Dat kan een positief effect hebben op een verdere schoolloopbaan.

Meer informatie over ons VVE programma kunt u op onze pagina voorschoolse educatie vinden.

Wij werken samen met een basisschool.
Deze samenwerking heeft echter geen verdere verplichting(en) voor u en de (uw) keuze voor een basisschool voor uw kind.
Fesa geeft hierin geen advies en u bent geheel vrij om zelf een keuze voor de (een) basisschool te maken.

Heeft u uw keuze voor ons kdv gemaakt? Dan kunt u uw kind direct (online) bij ons kinderdagverblijf inschrijven.

Graag tot ziens.

Vriendelijke groet van de leidsters van Kinderdagverblijf Fesa.